rockyjasmine

Mycket pengar :)

Kategori: Allmänt

Juste! Jag har ju glömt berätta vad jag fick när jag fyllde?! Jag fick ungefär 2300 :- och ett presentkort på 200 :- På cubus :) sen en parfym,ett armband med hjärtan på :-Ddet var nog allt. Men snart är det ju jul igen .. Då får man ännu mer,jag ska nog få en bärbar dator. Men Älsklingen fyller den 25:e november. Någe förslag på vad man kan köpa?xD nu ska jag verkligen kolla tv igen. Sen sova. Finns på mobilen. Godnatt.

Stackars amy

Kategori: Allmänt

Nu ligger jag här i min säng och kollar på "mamma till en mördare". Har gråtit fram och tillbaka hela dagen idag och har ont i huvudet nu så jag är ganska så trött :( våran grannes hund avlivades idag,bara 2.5 år gammal :( men det var lika bra för henne. Men det är jobbigt för oss människor! Så jag var inte i skolan idag.. Men imorgon ska jag försöka ta mig dit. Jaja nu ska jag fortsätta kolla igen för reklamen är slut. Men godnatt!

Skolan,färga håret,stan xD

Kategori: Allmänt

Nu ligger jag här i sängen o klockan är 22.54. Idag var jag först i skolan,hade slöjd,matte,idrott sen språkval :) fett nice dag xD sen efter skolan drog jag till konsum,mötte min syster där,vi köpte hårfärg. Så nu har jag färgat håret.. Igen! Men den här gången ser det ut att vara typ mörk mörk brunt eller svart med lite kopparfärg i xD sen drog jag och syster upp på stan och gick i lite affärer. Jag köpte ett par jeans som satt fett tajt xD sen köpte jag en bh också :-D det blir nya outfiten imorgon .. Då ska jag träffa Älsklingen o vi kanske ska gå på bio. Annars hittar vi nog på nåt annat kul . Nej nu ska jag störa folk och sen lite senare ska jag sova. Godnatt!

Nyttiga jag xD

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag här i mörkret xD Ska nog ut med Rocky snart,sen kanske Johan kommer :D Igår träffade jag Rebecca en stund o vi gick runt o pratade .. det var kul,för henne har inte jag träffat sen vi var i Nora :(

När jag kom hem igen kollade jag o mamma på Körslaget och åt chips o dipp xD

Idag var vi ute hos Esa en stund o bytte däck på bilen. Sen åkte vi hem o då köpte vi pizza :D visst är jag nyttig?

Nu ska jag börja räkna ner :D

orkar inte skriva mer nu.

That´s it //Me